Obvestila

Posredovanje vabila - BIOCAMP 011

Posredovanje vabila - BIOCAMP 011

od Martin Senič -
Število odgovorov: 0
Pozdravljeni!

Posredujem sporočilo organizatorjev letošnjega biocampa. Vsem, ki bi radi pridobili dodatne terenske izkušnje znotraj različnih tematskih skupin (npr. ornitologija, botanika, herpetologija, itd.) pod odločnim mentorstvom toplo priporočam udeležbo (več o skupinah in mentorjih boste zagotovo izvedeli na predstavitvi). Pri tem pa za vse, ki vam biocamp še ni poznan sporočam, da je to poleg bogatenja teoretičnega znanja z terenskimi izkušnjami idealna priložnost tudi za druženje in spoznavanje kolegov iz različnih letnikov, programov in univerz. Skratka, več vam bodo povedali vaši kolegi. 

"Poletje se počasi približuje, s tem pa tudi Biocamp 011, ki bo letos v Krajinskem parku Pivška presihajoča jezera, med 17.7 in 24.7.2022. 
Vabimo vas na predstavitev Biocampa 011, ki bo ta četrtek 17.3.2022, ob 18.00. Predstavitev bo potekala hibridno, preko spodnje zoom povezave, ter v živo v učilnici B7, Brolo. Takoj po predstavitvi bo možna tudi prijava na tabor. Ker so mesta omejena, priporočamo hitro prijavo:)
Lepo vabljeni!
Prilagamo vam tudi povezavi do Zoom predstavitve in prijavnice na Biocamp.

Povezava prijavnice, ki bo odprta takoj po predstavitvi Biocampa 011: https://forms.gle/K1iKAxDWJ1akLvCQA
Meeting ID: 822 1169 2718
Passcode: Biocamp
Lep pozdrav
Patricija Kostanjšek, Ida Trček in Erik Smej, organizatorji Biocampa 011"