Obvestila

Vabilo: Udeležba na konferenci in pomoč pri organizaciji

Vabilo: Udeležba na konferenci in pomoč pri organizaciji

od Martin Senič -
Število odgovorov: 0

Pozdravljeni, 

posredujem vabilo k pasivni udeležbi na konferenci, ki jo organizirajo tudi naši študenti in diplomanti. Več lahko preberete spodaj. Poleg vabila k pasivni udeležbi ste vabljeni tudi k pomoči na samem dogodku. Za več informacij o tem, lahko kontaktirate organizatorje na priloženem kontaktu. 

Spoštovani,

 

z veseljem vabimo k PASIVNI UDELEŽBI na drugi Biološko-psihološke študentske konference v Kopru, ki jo organiziramo študentje Društva varstvenih biologov - Biodiva in Društva študentov biopsihologije, pod okriljem Univerze na Primorskem, Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije (UP FAMNIT). 

Namen konference je promovirati znanost, spodbujati študente k vključevanju in sodelovanju v znanstveni skupnosti, jih motivirati za raziskovanje v stroki, omogočiti pridobivanje kompetenc pri pisnem in ustnem podajanju strokovnih vsebin ter povezati mlade študente in bodoče strokovnjake. Na konferenci boste lahko prisluhnili zanimivim prispevkom kolegov študentov in diplomantov. Za udeležence konference pa bodo organizirana tudi predavanja gostujočih predavateljev ter bogat družabni program.

Kdaj: od 15. do 17. septembra 2022

Kje: v Kopru (Univerza na Primorskem, UP Famnit)*

PrijaveLINK

Rok za prijave: 8. september 2022

Prijavnina: 10 eur (vključuje predavanja študentov, gostujočih predavateljev, coffee breaks in sodelovanje v pestrem družabnem programu)

*Zaradi nepredvidljivih razmer epidemije virusa SARS-CoV-2, obstaja možnost, da bo konferenca organizirana prilagojeno, v skladu s takrat veljavnimi predpisanimi epidemiološkimi ukrepi.

Prosimo, da informacije o konferenci posredujete svojim članom, sodelavcem in študentom ter jih usmerite na našo spletno stran, kjer so objavljene vse informacije glede prijav in udeležbe na konferenci.

Informacije so na voljo tudi na Facebooku in Instagramu.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko uradne elektronske pošte biopsi.konferenca@upr.si

Veselimo se vseh prijavljenih in še ene uspešne izvedbe! 

Lep pozdrav,
Taja Pajmon Rak

v imenu organizacijske skupine Biološko-psihološke študentske konference