Obvestila

Ocene poročil

Ocene poročil

od Katja Adam -
Število odgovorov: 0

Lep pozdrav,

Na e-učilnici se nahaja posodobljena tabela z ocenami vaših poročil. Kot smo se dogovorili, lahko že doma rešite vaje, ki so bile negativno ocenjene ali pa jih niste naredili zaradi vaše odsotnosti in ni treba čakati na ponavljalne vaje. Vse, kar boste delali naknadno, oddajte v mapo "Popravki vaj", da ne iščem po celi e-učilnici manjkajočih dokumentov. Pri nekaterih študentih nekatera poročila manjkajo - tudi ta naložite v mapo "Popravki vaj". Kar je bilo do danes naloženo v mapo Popravki vaj sem pregledala, ocene teh poročil so v tabeli označene z zeleno barvo.

Pred pristopom h kolokviju morate imeti vsa poročila ocenjena pozitivno (>60%), tako da če imate v tabeli kakšne vaje ocenjene negativno (v tabeli označene rdeče), je treba to ponoviti. Rdeče so označene tudi vaje, ki jih niste naredili zaradi vaše odsotnosti - tudi te vaje morate opraviti in jih oddati v ocenjevanje, saj je to pomembna priprava na prihajajoč kolokvij.

Na e-učilnici se nahajajo tudi posodobljeni komentarji na vaje (word dokument) - še enkrat naj povem, da svetujem branje kot del priprave na kolokvij.

2. skupina - v četrtek 4.5. delamo vajo iz mišičja, tako da ne pozabite prinesti s sabo natisnjenih navodil za praktične vaje.

Lepe praznike vam želim, Katja