Obvestime

Erasmus+ praktično usposabljanje - priložnosti

Erasmus+ praktično usposabljanje - priložnosti

by Martin Senič -
Number of replies: 1

Pozdravljeni, 

Na Univerzi na Primorskem imamo zelo dobro vzpostavljeno mednarodno sodelovanje. https://www.famnit.upr.si/sl/mednarodno-sodelovanje/izmenjave/studenti/programi Med tem bi posebej izpostavil Erasmus+ praktično usposabljanje. V namen boljše informiranosti smo v sklopu predmeta študijska praksa pripravili predstavitev le tega programa. Vabimo vas, da se nam na predstavitvi pridružite tudi študenti, ki tega predmeta letos nimate na urniku. Predstavitev je pripravila vodja Mednarodne pisarne na UP FAMNIT Tanja Labus. 

Predstavitev bo potekala 9.5.2023 ob 15.00 uri v predavalnici LIVADE FAMNIT 3.

Gre za program, ki tako študentom kot tudi svežim diplomantom (do eno leto po diplomiranju) ponuja vrsto priložnosti v tujini (tukaj gre predvsem za evropske države). Pri tem pa ponuja tudi štipendiranje vse od 2 do 12 mesecev. Štipendije pa se gibljejo med 550 in 650 € / mesec. 

Pri tem si lahko tudi že pogledate kaj več na zgodnji povezavi in postavite vprašanje, da bo kolegica Tanja Labus že prišla z odgovori. Pišete lahko direktno na international@famnit.upr.si - v zadevo napišite "Vprašanja za 9.5.2023".

Lep pozdrav,
Martin Senič

In reply to Martin Senič

Re: Erasmus+ praktično usposabljanje - priložnosti

by Martin Senič -
Rad bi vas opomnil na jutrijšnjo predstavitev.

Lep pozdrav,
Martin Senič