Obvestila

Vabilo: Srečanje študentov in mentorjev študijskih praks na programih Varstvena biologija in Varstvo narave

Vabilo: Srečanje študentov in mentorjev študijskih praks na programih Varstvena biologija in Varstvo narave

od Martin Senič -
Število odgovorov: 1

Pozdravljeni, 

močno priporočamo udeležbo na dogodku.

Dogodek smo na oddelku za biodiverziteto pripravili z namenom izmenjave mnenj in izkušenj ter spletanju novih poznanstev in bodočih sodelovanj. Eden izmed naših glavnih ciljev je izboljšati praktično izkušnjo tako študentov kot tudi organizacij.

Vabljeni ste vsi. Tako tisti, ki ste prakso že opravili in bi radi z nami delili izkušnje in predloge za izboljšave, kot tisti, ki vas opravljanje prakse še čaka. Prepričan sem, da vam srečanje ponudilo dodaten vpogled v potek prakse in vam postreglo z dodatnimi idejami. 

Srečanje bo potekalo v ponedeljek 20. junija 2022. 
- 13.00 - 14.30 bomo imeli srečanje preko ZOOM-a za vse tiste, ki ne uspete v živo. 
- 15.00 - 16.30 pa bomo imeli srečanje v živo - Avla v prostorih famnita (Glagoljaška 8)

Vsem, ki vas tematika morda še dodatno zanima pa vam sporočam, da bodo na obeh dogodkih pristone različne organizacije (glede na razpoložljivost v živo ali preko ZOOM-a). Lahko se udeležite tudi obeh dogodkov, da spoznate čimveč organizacij, ki so morebiti tudi vaši bodoči ponudniki praks, sodelavci na projektih ali celo zaposlovalci. 

V sporočilu je pripeta tudi grafika (v kolikor se vam ne prikaže morate dovoliti prikaz ali pa sporočilo prebrati preko e-učilnice). 

Lep pozdrav, 
Martin Senič

Vabilo-slika

V odgovor na Martin Senič

Re: Vabilo: Srečanje študentov in mentorjev študijskih praks na programih Varstvena biologija in Varstvo narave

od Martin Senič -
Pozdravljeni,

sporočamo vam, da dogodek v živo v ponedeljek 20.6.2022 odpade, saj se je večina organizacij odzvala, da bodo njihovi predstavniki prisotni preko spleta. Dogodka smo združivli v enega in s tem skoncentrirati informacije in udeležence predvsem iz vidika, da udeleženci dogodka odnesemo čimveč. Čimveč informacij in tudi morebitnih novih poznanstev.

Dodajam link do dogodka in upam, da se vidimo preko zoom-a: https://upr-si.zoom.us/j/88465630354

Priporočam udeležbo tako študentom, ki prakse še niste opravili, kot tudi tistim, ki ste prakso že opravili. Vaše izkušnje bodo zagotovo obogatile diskusijo in tudi pripomogle morebitnim izboljšavam samega poteka za naprej. Študeni, ki pa prakse še nimate opravljene pa boste tako dobili boljši vpogled katere organizacije so vam na voljo. Na dogodku bo prisotnih vsaj 7 organizacij.

V upanju, da se vidimo v ponedeljek vas lepo pozdravljam,
Martin Senič