Forum novic

Izvajanje predmeta Biopsihologija motivacije in emocij

Izvajanje predmeta Biopsihologija motivacije in emocij

od Vlasta Novak Zabukovec -
Število odgovorov: 0

Pozdravljeni.

Kot so mi sporočili iz referata, je bilo kar nekaj nezadovoljnih klicev glede urnika pri predmetu Biopsihologija motivacije in emocij. Kolikor sem razumela iz pogovorov z vašima predstavnikoma pred začetkom semestra si želite zgoščena predavanja in razpisan rok za izpit kmalu po zaključku predavanj. Podobno ste izrazili tudi preteklo sredo, ko smo se o tem pogovarjali pred predavanji iz Pedagoške psihologije.

S prof. Sonjo Čotar Konrad smo se dva tedna nazaj še posebej sestali in ji predstavili možnosti za zgoščeno izvedbo predavanj. Prvotno so bila predavanja predvidena ob ponedeljkih in sredah, vaje ob ponedeljkih. Ker je menila, da bi se lahko s predavanji  še bolj prilagodila, je predlagala termine tudi ob sobotah. Tudi na naši strani smo bili s tem zadovoljni, saj smo menili, da bo to še bolj po vaših željah, ker boste lahko izpit opravljali prej kot je bilo prvotno predvideno. Tudi nekateri kolegi so bili pripravljeni prestaviti svoje obveznosti, zato da bi lahko izpeljali predavanja Biopsihologija motviacije in emocij. Verjetno je brezpredmetno, a bom vseeno spomnila, da je izvedba predmeta odvisna tudi od obveznosti predavateljev in da se nikoli ne moremo popolnoma prilagoditi vašim željam. Veliko nas je, veliko je vas, vsak ima želje in obveznosti, ki jih moramo upoštevati.

Zato vas prosim, da se do jutri odločite, ali želite tako zgoščeno izvajanje predmeta ali bi želeli ostati pri prvotnem urniku. Skupaj  iščimo predvsem rešitve. Vašo odločitev sporočite preko svojih predstavnikov.

V duhu sodelovanja vas lepo pozdravljam,

Vlasta Zabukovec