Oris poglavij

 • Splošno

 • Mentorstvo

 • Predstavnik programa UP

  Dean Lipovac

  Adelina Kraja

  • Teme magistrskih nalog UP

   Objavljene bodo takoj, ko uskladim vse predloge

  • Izvedba študentske ankete

   Obveščam vas, da bo potekalo izpolnjevanje študentskih anket za to študijsko leto od 3.1. 2017 do 30.9. 2017.

   Vaši odgovori o izvajanju predavanj, vaj in seminarjev so zelo pomembni za kvaliteto pedagoškega procesa. Prav tako je vaša povratna informacija pomembna za habilitacije učiteljev in asistentov, saj je vaše mnenje o pedagoškem delu pomemben kriterij pri napredovanju v višje nazive vseh pedagoških delavcev. Z odgovori na zastavljena vprašanja v anketi postanete aktivni soudeleženci pedagoškega procesa na Oddelku za psihologijo UP.

   Spodbujam vas, da se izpolnjevanja anket lotite odgovorno in posredujete jasne, iskrene odgovore. Več ko bo vaših odgovorov, bolj zanesljiva bo vaša povratna informacija in v večji meri boste lahko prispevali k večji kvaliteti pedagoškega procesa.

   Vlasta Zabukovec

   • Obisk nizozemskih študentov

    Pri obisku je možno vaše sodelovanje. V priponki boste našli njihovo pismo.

    Za sodelovanje pri obisku sta se odločila:

    Adelina Kraja in Dean Lipovac. Če bi kdo želel biti poleg, se lahko še vedno prijavi meni.

   • APA dostop

    V priponki boste našli obvestilo glede dostopa do APA zbirk.

   • Izvajanje predavanj v letnem semestru

    Pozdravljeni.

    Sporočam, da smo se na oddelku dogovorili, da se bodo naslednja predavanja izvajala zgoščeno:

    dr. Žvelc, en predmet v začetku semestra in en predmet ob koncu semestra

    dr. Babnik, izvajanje ob zaključku semestra

    dr. Čotar Konrad, izvajanje ob zaključku semestra (april in maj)

    dr. Zabukovec, v začetku semestra.

    Kot je bilo rečeno, bo tudi možnost opravljanja izpitov takoj po zaključenem predmetu. Več se bomo lahko pogovorili na sestanku oddelka, ki bo v ponedeljek, 23.1. ob 13:30. Prostor bo sporočen naknadno.

    Vlasta Zabukovec

    • Vabilo na strokovno srečanje

    • Vabilo Summer School

    • Vabilo na Dneve humanistike

    • Vabilo na RIJEČKI INTERDISCIPLINARNI KONGRES

     Spodaj boste našli vabilo ian študentski kongres. Tema je široka, zato je zaželeno, da se tudi sami prijavite. Možno je, da prijavite svoje zaključne/magistrske naloge ali kakšno raziskavo oz. projekt. V kolikor bi pri tem želeli ali potrebovali vodenje asistentov oz. profesorjev, se lahko obrnete na nas. V priponki boste našli več informacij o samem kongresu. Prosim, da na moj e-naslov sporočite, če se boste konference udeležili.

     Vlasta Zabukovec

     To whom it may concern,

      Students of the Faculty of Humanities and Social Sciences Rijeka are organizing the fifth annual Rijeka Interdisciplinary Congress meant for all students of Humanities and Social Sciences. This years topic is "We are all equal, but some are more equal than others". The congress will take place on the 2nd - 4th of November 2017 and it will be held in Croatian. However, the students who understand Croatian, but may struggle with articulating their ideas efficiently, are invited to present their work in English.

     In order to reach as many students as possible, we kindly ask You to forward this email (together with the booklet attached) to your students.

      We kindly ask You to confirm the receipt of this email.

     Regards,

      Organizing Committee of the 5th Rijeka Interdisciplinary Congress

      

       Poštovani,

     studenti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i ove godine, po peti put, organiziraju RIJEČKI INTERDISCIPLINARNI KONGRES, namijenjen studentima svih studija društvenih i humanističkih znanosti. Kongres će se održati na temu "Svi smo jednaki, ali neki su jednakiji", od 2. do 4. studenog 2017. Kako bi i ove godine okupili autore raznolikih studentskih znanstvenih radova ili radionica, molimo Vas da ovu obavijest i booklet u privitku proslijedite svojim studentima.

     Zamolili bi smo Vas da nas obavijestite o primitku ovog maila.

      Hvala i lijep pozdrav,

      Organizacijski odbor 5. riječkog interdisciplinarnog kongresa

    • Konferenca Kognitivna znanost

     Vabimo vas, da se udeležite konference "Kognitivna znanost". Več o konferenci najdte na spodnji povezavi. Posebne študentske sekcije ne bo, vendar si želijo kvalitetnih študentskih prispevkov. Tudi v tem primeru se lahko obrnete na asistente ali profesorje, v kolikor se boste odločili za sodelovanje. Prosimo vas, da na moj e-naslov sporočite, v kolikor se boste konference udeležili.

     Vlasta Zabukovec

     Spoštovani,

     vabimo vas na že tradicionalno konferenco "Kognitivna znanost”, ki jo Slovensko društvo za kognitivno znanost organizira v okviru multikonference Informacijska družba (https://is.ijs.si/index.php). Konferenca se bo letos odvila 12. oktobra in v primeru večje količine sprejetih prispevkov tudi 13. oktobra na Institutu Jožef Stefan v Ljubljani.

      Rok za oddajo prispevkov je 1. september. V priponki je povabilo za prispevke in nadaljnje informacije.

     Veselimo se vaših prispevkov!

     Z lepimi pozdravi,
     Olga Markič in Toma Strle

      

     • poglavje 16

      • poglavje 17